Diensten

Bepaal je strategie. Bouw aan je team. Voel je drive. En go fast forward.
Wil je meer ondernemen en minder managen?

Groei Ondernemer

Als je bedrijf groeit, verandert je rol als ondernemer. Jouw drive veroorzaakt de groei, maar hoe voorkom je dat jij zelf een remmende factor wordt?
De beste uitgangspositie om de groei van vandaag door te zetten, is een goed inzicht in je kracht, je talent maar ook je belemmeringen. Koppel daar de juiste acties aan en jouw bedrijf is klaar voor de toekomst die jij voor ogen hebt.
Afspraak maken
Is je team klaar voor verdere groei?

Groei Team

Goed presterende organisaties hebben een sterk team. Hoe sneller je als ondernemer de one (wo)man show gedag zegt, hoe verder je komt. Groei-ondernemers bouwen voortdurend aan hun team. Hoe haal je het beste uit je team?
Inzicht in de kracht van je team, het verborgen talent gaan zien, weten welke competenties ontbreken en daar concrete acties aan verbinden.
Met als resultaat: je team op sterkte, dat klaar is voor de volgende fase van je groei.
Afspraak maken
Opnieuw je koers bepalen in een turbulente markt?

Groei Strategie

Als snelgroeiende ondernemer bied je iedere dag nieuwe uitdagingen het hoofd. Tussen kapot groeien of stap voor stap gedoseerd groeien, het vinden van de juiste balans is razend complex. Welke besluiten neem je om de groei in goede banen te leiden?
Met Strategy as a Service haal je je eigen strateeg op afroep in huis. Bepaal samen je koers bepaalt, check je groeistrategie of maak het plan.
Zodat je duurzaam groeit. Zonder roofbouw op team, klanten en aarde. Maar door relevant te zijn voor je klanten en van betekenis te zijn voor je team. Vandaag, morgen én overmorgen.
Contact opnemen