Klanten & referenties

Veelal succesvolle ondernemers in hun markt, met een bijzonder businessmodel of onderscheidende dienstverlening of maatschappelijke drive.
Mijn klanten vallen op: ze krijgen prijzen, onderscheiden zich door hun innovaties of winnen FD Gazellen Awards.
MKB
MAATSCHAPPELIJK ONDERNEMERS
CORPORATE

Permanent scherp en puntig, weet altijd te verrassen.

Dennis LausbergDirecteur Vastgoedontwikkeling Woonstad Rotterdam

De inzichten van Frodo hebben ons voor een aantal serieuze misstappen behoed.
Strategie was iets wat ons meer overkwam dan dat we een echt plan hadden.
Dat iemand vanuit rust meekijkt met wat je doet heeft ons heel erg geholpen bij waar we nu staan. We bepalen nu zelf onze koers en we kunnen trots zijn met elkaar op de projecten die we doen.

Bert van der LeunEigenaar/mede-oprichter U-build bv

Frodo heeft mij stapsgewijs, op een zeer prettige manier en met gevoel voor mijn situatie meegenomen op een reis door de wereld van marketing, retail en mensenkennis waar ik elke dag weer bij leer. Frodo komt over zeer betrokken te zijn en gaat 'all the way' om het doel dat wij gezamenlijk voor ogen hebben te bereiken. Duidelijkheid, eerlijkheid en zeggen waar het op staat heeft Frodo naar mijn mening hoog in het vaandel staan. Kortom, een heel prettige samenwerking!

Edzo de VriesEigenaar Edzo-Design

Frodo is analytisch erg scherp waardoor hij de kern van het probleem heel snel boven tafel krijgt. In zijn communicatie is Frodo op een prettige manier direct en zakelijk. Door zijn aanpak maakt hij betrokkenen zelf bewust van hun organisatieproblemen en eigen tekortkomingen in de rol die ze vervullen. Frodo neemt ze tijdens het proces mee in de veranderingen die op persoonlijk vlak en professioneel vlak nodig zijn om tot een betere organisatie te komen.

Henk de KokManager Vastgoed, gemeente Rotterdam

Dat Frodo Korff specialist is in het begeleiden van innovatieve organisatie verbetertrajecten kan iedereen lezen op zijn site. Wat Frodo bijzonder maakt is zijn persoonlijke kijk en aandacht voor de mens tijdens deze projecten. Hij is doortastend, confronterend waar nodig om mensen zelf te laten bewegen en doet dat op een integere maar ook resultaatgerichte manier.

Edwin HaringOf Course Corporate Finance

Frodo brengt rust en zakelijkheid. Hij heeft me enorm geholpen om helder te krijgen hoe ik mijn dienstverlening beter onder de aandacht van mijn klanten krijg waardoor de omzet stijgt. Hij is analytisch en verkoopt geen hypes of onzin maar heeft mij stap voor stap geleerd hoe onze dienstverlening aansluit op de vraag van arbodiensten en bedrijfsartsen.

Eugenie OomesDirecteur-eigenaar Grip op Werkstress

De kracht van Frodo is, dat hij niet alleen een adviserende rol heeft maar ook actief meedoet. Samen de klus klaren, samen op de trein, samen op reis! Zonder Frodo hadden wij niet gestaan waar we nu staan. Wij gunnen iedere ondernemer een Frodo!

Femke van der HoefDirecteur-eigenaar Zusss BV

Wat heeft Frodo ons veel geleerd de afgelopen jaren en ons veel inzicht gegeven in strategie, visie en leiderschap. Frodo helpt ons niet alleen in ons bedrijf te werken, maar ook áán ons bedrijf te werken. Hierdoor krijgen we meer grip op ons bedrijf en kunnen we ons snelgroeiende bedrijf ook flink professionaliseren. Frodo kan vanuit alle invalshoeken vraagstukken benaderen, maar zorgt er uiteindelijk voor dat wij zelf de juiste keuzes maken.

Sietske van HartingsveldtDirecteur-eigenaar ZUSSS BV

Frodo heeft het vermogen om complexe zaken snel te analyseren, te doorzien en in beweging te krijgen. Hij opereert met respect naar de deelnemers aan een project maar schuwt, als dat nodig is, zeker niet om kordaat op te treden.

Roy JanssonAccountmanager Vastgoedontwikkeling, gemeente Rotterdam

Ik heb Frodo uitgedaagd. Wij organiseren jaarlijks een ééndaagse, een dag waarop de hele afdeling bij elkaar komt om over afdelingsontwikkeling te praten. Ik heb hem in 2019 als dagvoorzitter gevraagd. Tijdens de voorbereiding veegde hij mijn wensen zo van tafel, gaf aan hoe hij dacht dat het moest en ging aan de slag. Op de dag zelf was hij een tikkeltje nerveus maar slaagde er in onze grote, diverse afdeling door te dag heen te loodsen. Soms veiligheid biedend, soms juist uitdagend. Met dank aan zijn voorbereiding en zijn rust tijdens de dag zelf werd de ééndaagse een succes.

Liliane RuytersShared Services Center Drechtsteden

In een coronatijdperk waar de toekomst onzeker is, de budgetten laag door het gebrek aan omzet en je het vizier op de toekomst moet zetten, is Frodo de juiste man die samen met jou focus en strategie kan bepalen. Zijn strategische blik, duidelijke visie, eerlijkheid en ervaring maken Frodo naast een fijne sparringpartner, ook een fantastische mentor waar veel van te leren valt. Hij geeft niet alleen advies, hij gaat veel verder dan dat. Omdat hij zich echt verdiept in de mens, de organisatie en cijfers weet hij precies aan welke touwtjes te trekken om iedereen te laten bewegen. Ik kijk dan ook terug op enkele mooie, innovatieve projecten en een plezierige samenwerking!

Niels van RijsbergenMarketingmanager Pelikaan Travel Group